Välkommen till wrestling4sale

Välkommen till wrestling4sale, en blogg där du kunnat hitta en uppsjö av olika wrestlingprylar som en dag skulle kunnat bli dina! Men, nu är det lite för sent eftersom vi lägger ned. Är du ändå riktigt sugen på wrestlingprylar så finns det en liten räddning. Jag kommer att fortsätta i en väldigt liten skala på Tradera, dessutom kommer jag ha bilder kvar här på bloggen så att du ser vad som finns kvar. Håll utkik på Tradera, http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=302991 är länken till mina prylar som jag lägger upp men självklart kan du bara söka på Tradera genom att skriva WWE också. Om det skulle finnas något här på bloggen, bildmässigt, som du inte hittar på Tradera men vill ha, skicka ett mejl med ett bud till mig på [email protected] så kanske vi kan komma överens.

Tack för den här tiden :)



Arn Anderson och bloggens skapare säger att du måste köpa minst 4 figurer, det blir åtta tillsammans!



Bloggens skapare säger att ni kan köpa Santino Marella här, om ni är snabba!



The Heartbreak Kid Shawn Michaels hittade sitt leende igen när han fick veta hans figurer är riktiga showstoppers på bloggen.



Kofi Kingston hotar blogginnehavaren med stryk om han inte plockar in Kofis actionfigurer. Blogginnehavaren kan inte annat än att lova och hålla tummen upp (därav det sammanbitna leendet)!



Matt Hardy säger att blogginnehavaren är The Real Deal och en toppenkille att lita på!



John Cena undrar varför inte hans figurer säljer bättre, det gör blogginnehavaren också!



Blogginnehavaren försöker övertala Lilian Garcia att göra reklam för Wrestling4Sale



På Wrestling4Sale hittar du de stora figurerna, precis som The Big Show hittade blogginnehavaren.



Primo Colón hotar blogginnehavaren med stryk om han inte tar in en massa Primo-figurer genast. Därav den något öppna munnen hos innehavaren som försöker förklara för Primo att några sådana figurer inte kommit ut på marknaden än!



Blogginnehavaren har precis lovat William Regal att hans figurer alltid ska stå högst upp, eller till och med få en egen sektion! Regal ser smått fundersam ut men köper lögnen, precis som ni borde köpa de snygga Regal-figurerna som finns!



Goldust är bekymrad över att det inte finns så många actionfigurer som föreställer honom. Blogginnehavaren svarar med att se lika bekymrad ut själv.



Matt Hardy och Carlito köper också sina figurer här men är lite besvikna över att de som föreställer dem inte går åt som smör i solsken. Blogginnehavaren delar deras bekymmer.



The King of Kings, Triple H, The Game,  lovar The King of the wrestlinggubbs, The Blogginnehavare, att personligen sätta en pedigree på alla som inte köper från hans vän.



Ezekiel Jackson, undrar om vi har några Bob Marley-figurer på bloggen och svaret är nej men för Big Zeke kan vi nog försöka hitta några. Om inte annat fixar vi fram hans egna figurer!



The Celtic Warrior Sheamus är lite fundersam över varför det finns så få rödhåriga figurer men kommer överens och skakar hand på att de bara skulle blekna i jämförelse med Sheamus.



Tony Chimel har länge varit avundsjuk på Lilian men har äntligen nått sitt mål här i livet, att bli fotograferad med blogginnehavaren och dessutom få figurera här på sidan.



Alberto DelRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrioooo ställer alltid upp för Wrestling4Sale, däremot är han lätt tveksam över att göra intervjuer när det finns fransmän i närheten!



Är man så stor som Big Show så förtjänar man dubbelt så mycket plats så här är världens största atlet igen tillsammans med the CEO of the blogg.



Wade Barrett lyssnar och blir glad när blogginnehavaren läser upp de otroligt billiga priserna vi har på bloggen.


David Otunga tänker stämma alla som inte köper figurer på denna blogg av yours truly,
blogginnehavaren.

Alex Riley är beredd att ge alla som inte handlar här på moppo! Blogginnehavaren försöker förklara för Riley att om man spöar dem så kan det bli svårt för dem att gräva i plånboken. _Akta deras fingrar med andra ord!

Dolph Ziggler tycker att man ska köpa alla figurer och Show Off dem i sin wrestlinghylla hemma eftersom de är Perfection. Blogginnehavaren kan bara hålla med ett sådant uttalande.

Michael McGillicutty saknar både skäggiga figurer och köpare. Blogginnehavaren saknar mest köpare, och vett!

Charles Robinson, Little Naitch, dömmer alla till att köpa minst 1-2-3 figurer. Det kunde blogginnehavaren räkna ut själv.

-YES YES YES! Självklart rekommenderar Daniel Bryan både bloggen och blogginnehavaren.

The Glamazon Beth Phoenix ler eftersom hon vet att hon finns till salu i bloggen. Blogginnehavaren undrar lite kort om The Glamazon själv är till salu!

Figurerna på bloggen är, -Siiiiiiiiiick, enligt The Long Island Iced Z Zack Ryder. Hans broski blogginnehavaren gör en Long Island Thumbs up för det.

Blogginnehavaren och Mason Ryan kommer överens om att det finns alldeles för lite walesiska figurer på marknaden men att de andra som finns på bloggen får duga så länge.

Rosa Mendes vill visa både sig och blogginnehavaren från deras bästa sidor när hon ska vara med här. Frågan är bara varför hon inte knuffade blogginnehavaren ur bild?!

Blogginnehavaren och I.R.S, kommer överens om ett deal. Alla som köper här får skattelättnader när han går igenom deras deklarationer!

The All American American Jack Swagger tycker att the All Blogginnehavande Blogginnehavare är en synnerligen trevlig prick som han skulle kunna göra affärer med när som helst.

Santino Marella blev så lycklig förra gången han fick vara med på bloggen så nu tog han med sig WWE Diva Champion Layla för att möta en annan champion, The Blogginnehavare!

Kofi Kingston gillar sina figurer, både dem som finns här på bloggen och den som blogginnehavaren har ritat på skylten.

Självklart ville Zack Ryder fira att han fick vara med på bloggen med blogginnehavaren. -Siiiiiiiiiiiiiiick!

John Cena tackar blogginnehavaren för allt slit han lägger ned på att sprida wrestlingens gospel i Sverige, och för att han har så fina John Cena-figurer på bloggen.




-Du skojar! säger Caz från Eurosports Clash Time när blogginnehavaren berättar att vi även har figurer som inte springer iväg när hon och hennes crew kommer in i rummet.



Och självklart är det inte bara WWE-profiler som tycker att The Blogginnehavare är nummer ett. Fråga El Generico. Olé!

 
Och så här sur blev Doink the Clown när han hörde att bloggen lägger ned!
 
 
WWE legend Doink the Clown blev uttryckligen sur! Tatanka ser dock gladare ut...
 
 
...så The Native American Tatanka, The WWE Legend ställer upp på ett foto med en annan legend!
 

 

Trackback
RSS 2.0